Referencer

Det siger andre

”Velvære og afslappethed på højt plan! Det var med de følelser i kroppen, at jeg gik fra Jordemoder Anne Riis efter en yderst kompetent og nærværende gravidmassage. Det er trygt, at massagen udføres af en jordemoder, der kender til de mekanismer, der er på spil i graviditeten – og som derfor kan tage eventuelle særlige hensyn til netop dig!  Anne får min varmeste anbefaling!”

– Mette

Med en åbenhed, varme, autenticitet og positiv energi bliver jeg modtaget af et smilende menneske, jordemoder Anne Riis, der om lidt skal forkæle mig med en helkrops-gravidmassage. Rummet er lyst og indbydende med et feminint touch. Jeg mærker, at skuldrene sænker sig. AHHH, hvor ER her skønt. Jeg er spændt. Indledningsvist præsenteres massagen, herunder teknikker og formål, og jeg slapper langsomt mere og mere af. Der stilles tillige spørgsmål til mig og min graviditet. SÅ dejligt at blive hørt, set samt i det hele taget at have graviditeten i fokus – det er Anne virkelig god til!!  Massagen var fuldstændig fantastisk – og ikke mindst grundig! Der er allerede booket en ny tid. 

– Dorthe

Kan klart anbefales! Kanon oplevelse at få efterfødsels massage 😀😍”

– Camilla

Vil til enhver tid anbefale Anne Riis – sikke nærvær og empati. En sand fornøjelse at besøge hende.

– Maria

”Det var en super god oplevelse at få gravidmassage hos Jordemoder Anne Riis. Hun er smilende og imødekommende, og jeg blev budt velkommen til et dejligt lyst konsultationsrum. Gravidmassagen var meget behagelig og Anne var empatisk og lyttede til mine problemer og indrettede behandlingen derefter. Som gravid føler jeg tryghed ved at være i hænderne på en kompetent jordemoder, og jeg kommer gerne igen. Jeg kan helt sikkert anbefale et besøg hos Jordemoder Anne Riis”

– Kirsten

”God oplevelse ved Anne. Hun er sød og omsorgsfuld. God stemning og rart at være i hos hende. Vil helt klar bruge hende igen, hvis der skulle komme en anden gang. Hun bliver anbefalet til alle der spørger mig.”

– Maria

”Kan VARMT anbefale gravidmassage.
Det er ren velvære, som enhver gravid fortjener.
Tilmed møder du en jordemoder, som er utrolig empatisk og nærværende.”

– Maja

Jeg vil til enhver tid anbefale Anne!

Anne er super sød, fyldt af glæde, forstående, professionel og giver sig den tid, der er behov for.
Jeg har igennem alle behandlinger følt mig super velkommen og lyttet til, og Anne har hver gang formået at skabe en fantastisk ro og tryghed omkring mit forløb. Foruden behandlingerne med modnende akupunktur som jeg er kommet hos Anne for, har hun formået at skabe en kæmpe tryghed omkring min kommende fødsel, og jeg er efter hver behandling gået hjem med et smil på læben.

Alle mine varmeste anbefalinger skal helt sikkert Annes vej, det er virkelig besøgene værd.”

– Line

”Anne er helt fantastisk til sit arbejde og man føler sig tryg med det samme! Jeg vil til enhver tid anbefale hende til alle gravide ❤️ især hvis man døjer med bækkensmerter/bækkenløsning.

– Ida

”Jeg har kun godt at sige om Anne Riis, fantastisk service, og man får besvaret sine spøgrsmål grundigt. Jeg kan helt klart anbefale Anne, jeg vil helt sikkert bruge hende i min næste graviditet til både modningsakupunktur, gravidmassage, og det hele!

– Cecilie

Professionel og fantastisk service! Gravidmassage af Anne er selvforkælelse på høj plan og kan stærkt anbefales til alle gravide! 😊

– Heidi

”Har lige været til den skønneste gravidmassage hos Anne. 
Hun er rolig og dygtig og man føler sig med det samme godt tilpas og i trygge hænder – nærmest healende effekt. Jeg mærkede min lille dreng hele vejen igennem – så han må kunne mærke jeg slappede fuldstændigt af 😍 
Kan varmt anbefale graviditetsmassage hos Anne Riis!”

– Maria

Kontakt mig

Har du lyst til at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller send en mail i dag!

© Jordemoder Anne Riis.  All rights reserved. 2020

Web design: RADESIGN