Referencer

Det siger andre

Varmeste anbefalinger!

Jeg kontaktede Anne i forbindelse med graviditetsgener og intense smerter. Allerede efter første gang var generne stærkt reducerede, og jeg kunne næsten ikke vente med at komme afsted igen! Der er plads til alle slags spørgsmål og snakke, og især Annes ro og nærvær har gjort mit forløb hos hende helt særligt og meget givende.Anne er yderst kompetent og grundig, og hun har en meget varm og behagelig personlighed, som skaber trygge rammer under behandlingerne. Jeg har været utroligt glad for at jeg “stødte på” Anne, og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger – om det er lindring af smerter eller bare ren velvære.

Signe

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg havde store problemer med amning, men ville så gerne det kunne lykkes, en nat da alt drillede skrev jeg en mail til Anne, hun svarede mig tidligt samme morgen, og kom mig til undsætning samme dag – DET ER SERVICE! 

Anne er bare den skønneste at lukke ind i sit hjem, hun har en fantastisk og afslappende personlighed som gør at selvom det kan føles grænseoverskridende, bliver det bare det mest naturlige i verden.

Og ja, du læste rigtigt – Anne kom hjem til mig, så jeg kunne få de bedste fif i mit hjem, og i alt det der var min hverdag! 

Jeg havde et besøg af Anne, og nu fungere amning, og jeg er helt tryg i det.”

Camilla V

STOR ANBEFALING HERFRA! 

Jeg har under min graviditet haft flere gener, som var uudholdelig. 

Efter en del søgen, fandt jeg ud af, at der var en privatpraktiserende jordemoder på Mors i Vils, som muligvis kunne hjælpe med mine gener, eller om ikke andet give lidt lækker Massage. 

Mødte den sødeste jordemoder, som altid har  god tid til alle mine spørgsmål. 

Anne fandt hurtigt ud af, at det drejede sig om, at begge mine iskias nerver var afklemt i begge balder. Hun gav det nogle gange massage, og kunne dermed holde det nede og sidst i graviditeten, var der slet ingen smerte mere. 

Fortsatte dog med massage som terapi og for at få en god snak omkring alle mine spørgsmål ca. Hver 2. Uge indtil fødslen. 

Anne har hjulpet med diverse graviditets gener, der ofte følger med, stimulation til amning ifm. Håndudmalkning, forsøgt med udstrækningsøvelser og rebozo, samt opdaget begyndende svangerskabsforgiftning og hermed kontaktet fødegangen. 

Hun er den mest smilende og udadvendt person, som aldrig ser ned på en og der findes ingen dumme spørgsmål. 

Hun er altid klar på et godt grin, men tager også tingene seriøst, når det er nødvendigt. 

Man føler sig altid meget velkommen i hendes hjem og har følt mig i enormt trygge hænder hos hende. 

Hvis der var noget jeg var i tvivl om jeg skulle reagere på, har hun også altid været klar på at svare på en SMS eller 2!! “

 Anne K

”Velvære og afslappethed på højt plan! Det var med de følelser i kroppen, at jeg gik fra Jordemoder Anne Riis efter en yderst kompetent og nærværende gravidmassage. Det er trygt, at massagen udføres af en jordemoder, der kender til de mekanismer, der er på spil i graviditeten – og som derfor kan tage eventuelle særlige hensyn til netop dig!  Anne får min varmeste anbefaling!”

– Mette

Med en åbenhed, varme, autenticitet og positiv energi bliver jeg modtaget af et smilende menneske, jordemoder Anne Riis, der om lidt skal forkæle mig med en helkrops-gravidmassage. Rummet er lyst og indbydende med et feminint touch. Jeg mærker, at skuldrene sænker sig. AHHH, hvor ER her skønt. Jeg er spændt. Indledningsvist præsenteres massagen, herunder teknikker og formål, og jeg slapper langsomt mere og mere af. Der stilles tillige spørgsmål til mig og min graviditet. SÅ dejligt at blive hørt, set samt i det hele taget at have graviditeten i fokus – det er Anne virkelig god til!!  Massagen var fuldstændig fantastisk – og ikke mindst grundig! Der er allerede booket en ny tid. 

– Dorthe

Kan klart anbefales! Kanon oplevelse at få efterfødsels massage 😀😍”

– Camilla

Vil til enhver tid anbefale Anne Riis – sikke nærvær og empati. En sand fornøjelse at besøge hende.

– Maria

”Det var en super god oplevelse at få gravidmassage hos Jordemoder Anne Riis. Hun er smilende og imødekommende, og jeg blev budt velkommen til et dejligt lyst konsultationsrum. Gravidmassagen var meget behagelig og Anne var empatisk og lyttede til mine problemer og indrettede behandlingen derefter. Som gravid føler jeg tryghed ved at være i hænderne på en kompetent jordemoder, og jeg kommer gerne igen. Jeg kan helt sikkert anbefale et besøg hos Jordemoder Anne Riis”

– Kirsten

”God oplevelse ved Anne. Hun er sød og omsorgsfuld. God stemning og rart at være i hos hende. Vil helt klar bruge hende igen, hvis der skulle komme en anden gang. Hun bliver anbefalet til alle der spørger mig.”

– Maria

”Kan VARMT anbefale gravidmassage.
Det er ren velvære, som enhver gravid fortjener.
Tilmed møder du en jordemoder, som er utrolig empatisk og nærværende.”

– Maja

Jeg vil til enhver tid anbefale Anne!

Anne er super sød, fyldt af glæde, forstående, professionel og giver sig den tid, der er behov for.
Jeg har igennem alle behandlinger følt mig super velkommen og lyttet til, og Anne har hver gang formået at skabe en fantastisk ro og tryghed omkring mit forløb. Foruden behandlingerne med modnende akupunktur som jeg er kommet hos Anne for, har hun formået at skabe en kæmpe tryghed omkring min kommende fødsel, og jeg er efter hver behandling gået hjem med et smil på læben.

Alle mine varmeste anbefalinger skal helt sikkert Annes vej, det er virkelig besøgene værd.”

– Line

”Anne er helt fantastisk til sit arbejde og man føler sig tryg med det samme! Jeg vil til enhver tid anbefale hende til alle gravide ❤️ især hvis man døjer med bækkensmerter/bækkenløsning.

– Ida

”Jeg har kun godt at sige om Anne Riis, fantastisk service, og man får besvaret sine spøgrsmål grundigt. Jeg kan helt klart anbefale Anne, jeg vil helt sikkert bruge hende i min næste graviditet til både modningsakupunktur, gravidmassage, og det hele!

– Cecilie

Professionel og fantastisk service! Gravidmassage af Anne er selvforkælelse på høj plan og kan stærkt anbefales til alle gravide! 😊

– Heidi

”Har lige været til den skønneste gravidmassage hos Anne. 
Hun er rolig og dygtig og man føler sig med det samme godt tilpas og i trygge hænder – nærmest healende effekt. Jeg mærkede min lille dreng hele vejen igennem – så han må kunne mærke jeg slappede fuldstændigt af 😍 
Kan varmt anbefale graviditetsmassage hos Anne Riis!”

– Maria

Hjemmebesøg

Vil du spare køreturen hen til jordemoderklinikken? Så har du mulighed for at bestille en jordemoderkonsultation, gravidmassage, akupunkturbehandling eller en af jordemoderklinikkens øvrige behandlinger som et hjemmebesøg. Jeg kommer hjem og medbringer alt der skal bruges til behandlingen. 
*Ved hjemmebesøg pålægges et gebyr på 250 kr. samt et kørselstillæg på 6 kr. pr. km. 
      

Kontakt mig

Har du lyst til at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller send en mail i dag!

© Jordemoder Anne Riis.  All rights reserved. 2023