Gravidmassage

Selvforkælelse og egenomsorg

At være gravid er en helt særlig og unik periode i livet. Det at gro og bære et lille bitte menneske i livmoderen er midlertidig også et krævende arbejde for kroppen, både fysisk og mentalt.

Und dig selv noget selvforkælelse og egenomsorg i form af gravidmassage, som er en blid, nænsom og afslappende helkropsmassage, der giver dig afspænding og øget velvære, og som endda kan lindre nogle af de graviditetsgener, du måske går rundt med.

Det er velkendt at gravidmassage kan hjælpe på en lang række graviditetsgener.

Graviditetsmassagen kan bl.a. lindre og behandle:

– Bækken, – lænde, – og rygsmerter

– Iskiassmerter

– Tunge, trætte og hævede ben (herunder også lægkramper)

– Smerter i skuldre og nakke.

– Smertefulde plukkeveer

– Symfysesmerter (Smerter på og omkring skambenet)

– Jag og smerter i skeden

Mange gravide oplever at få en bedre søvn efter at have modtaget gravidmassage, da massagen nedsætter stressniveauet i kroppen og skaber ro og velvære i både krop og sind.

Gravidmassage er endvidere med til at give den gravide en bedre kropsfornemmelse og med til at styrke kontakten til barnet i livmoderen. Når man mærker sig selv, mærker man også bedre sit barn.

Massagen foregår på en specialdesignet briks med plads til maven, der giver dig mulighed for at ligge behageligt og afslappet på maven, måske for første gang i lang tid.

Hvornår

Gravidmassage tilbydes til alle gravide efter graviditetsuge 12.

Varighed og pris

Gravidmassagen varer i alt 80 min. inkl. en indledende jordemodersamtale, hvor jeg vil spørge ind til dig og din graviditet samt eventuelle ønsker eller graviditetsgener, der skal være ekstra fokus på under massagen. Derudover undersøger jeg din mave og lytter hjertelyd. Derefter vil du få en helkrops gravidmassage, tilpasset dine behov (ca. 60 min.)

Du har mulighed for at stille spørgsmål vedrørende din graviditet og få råd og vejledning herom.

Pris: 800 kr.*

Kombiner din gravidmassage med en jordemoderkonsultation

Her får du ca. 60 min. jordemoderkonsultation, hvor der er god tid til at tale om det der fylder mest for dig i graviditeten. Derudover udføres en klinisk jordemoderundersøgelse med blodtryksmåling, tjek af urin og udvendig undersøgelse af din mave. Her vurderer jeg hvordan dit barn vender, måler livmoderen (symfyse-fundusmål), vurderer barnets størrelse og lytter hjertelyd.

Efterfølgende gives en afslappende helkrops gravidmassage på ca. 60 min.

Den kombinerede gravidmassage/jordemoderkonsultation varer i alt 2 timer.

Pris: 1350 kr.*

Få et godt tilbud!

Du har nu mulighed for at købe et klippekort til enten 3 eller 5 x gravidmassage.

Klippekort til 3 x gravidmassage: 2200 kr. (Du sparer 200 kr.)

Klippekort til 5 x massage: 3500 kr.           (Du sparer 500 kr.)

Når du ikke at bruge alle dine klip i graviditeten, kan du bruge de resterende klip efter fødslen til efterfødselsmassage.

* = TILSKUD

Er du medlem af Sygesikringen Danmark?

Da gravidmassage hos Jordemoder Anne Riis er en udvidet jordemoderkonsultation, yder Sygeforsikringen Danmark tilskud op til 50 %, dog max 300 kr pr konsultation.                                 

Dvs. er du er medlem af “Danmark” er prisen på gravidmassage: 500 kr.

Ved medlem af “Danmark” er prisen for en kombineret jordemoderkonsultation og gravidmassage: 1050 kr. 

Ved køb af klippekort til enten 3 eller 5 valgfrie massager er prisen ved medlemsskab af “Danmark” henholdvis: 1300 kr. og 1900 kr. (Kun 380 kr. pr. massage).

 

 

 

Kontakt mig

Har du lyst til at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller send en mail i dag!

© Jordemoder Anne Riis.  All rights reserved. 2023