Efterfødselssamtale

Få gennemgået fødselsforløbet

Hvordan var din fødsel? Var den meget anderledes end du forinden havde forventet? Fylder fødselsoplevelsen meget i bevidstheden og bliver du ked af det, frustreret eller vred når du tænker tilbage på fødslen?

Uanset hvilken fødsel du og din partner har været igennem, om den har været normal eller kompliceret kan det føles godt at få talt hele fødselsforløbet igennem med en jordemoder. Samtalen vil tage udgangspunkt i den skrevne fødselsjournal og jeres oplevelser, tanker og følelser undervejs i forløbet. Således åbnes der op for en dialog omkring, hvordan hele fødslen forløb trin for trin ud fra journalens beskrivelser. Samtidig har I mulighed for, at stille afklarende spørgsmål undervejs og få drøftet overvejelser og eventuelle bekymringer i forhold til en kommende graviditet og fødsel.

Mange oplever, at en efterfødselssamtale kan være utrolig forløsende. Samtalen kan være med til sætte et endeligt punktum på hele graviditets- og fødselsforløbet.

Således at man bedre er i stand til at kunne rette fokus fremad, og påbegynde det nye liv sammen som en lille familie.

Hvornår

Gerne 3-4 uger efter fødslen eller længere tid. Det er aldrig for sent at få en efterfødselssamtale, så lige meget om du har født for 1 måned eller 5 år siden, kan det være nødvendigt at få gennemgået et tidligere forløb..

Varighed og pris

Efterfødselssamtalen varer 1 ½ time.

Pris: 750 kr.

.

Hjemmebesøg

Vil du spare køreturen hen til jordemoderklinikken? Så har du mulighed for at bestille en jordemoderkonsultation, gravidmassage, akupunkturbehandling eller en af jordemoderklinikkens øvrige behandlinger som et hjemmebesøg. Jeg kommer hjem og medbringer alt der skal bruges til behandlingen. 
*Ved hjemmebesøg pålægges et gebyr på 250 kr. samt et kørselstillæg på 6 kr. pr. km. 
      

Kontakt mig

Har du lyst til at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller send en mail i dag!

© Jordemoder Anne Riis.  All rights reserved. 2023