Jordemoderkonsultation

Dybdegående jordemoderkonsultation

Har du behov for mere jordemodertid, end der tilbydes i det offentlige? Kunne du tænke dig en jordemoder, som er nærværende og har fokus på dig og din graviditet? En jordemoder som har tid til at lytte og besvare alle dine spørgsmål?

Så bestil en tid til en jordemoderkonsultation hos mig – eventuelt som supplement til de jordemoderkonsultationer du får tilbudt i det offentlige sundhedsvæsen.

I det offentlige tilbydes alle gravide omkring 5 jordemoderbesøg af ca. 20 min. varighed. Dette er langt fra tilstrækkeligt for alle, idet der er mange områder man skal nå at komme omkring på de ca. 20 min., der er afsat til hvert besøg.

En jordemoderkonsultation hos mig varer 60 min. Heri indgår samtale med udgangspunkt i det eller de emner der fylder mest for dig/jer i graviditeten samt en klinisk jordemoderundersøgelse.

Den kliniske undersøgelse består af

– Udvendig undersøgelse af livmoderen:

  • Vurdering af barnets lejring, hvordan barnet vender
  • Vurdering af fostervandsmængde
  • Symfyse-fundus mål (Livmoderen måles fra skambenet til toppen af livmoderen)
  • Fosterskøn
  • Lytte hjertelyd (Anvendelse af doptone eller træstetoskop)

– Blodtryksmåling

– Urinscreening for glukose og protein

Foruden den kliniske undersøgelse er der altid afsat god tid til at stille spørgsmål og drøfte lige nøjagtig det, du/I har brug for. Det kunne eksempelvis være tanker omkring det at være gravid og snart gå fra at være datter til at blive mor, fysiske og psykiske belastninger i graviditeten eller tidligere dårlige fødsels- eller ammeoplevelser. Andre tanker og bekymringer kunne være om den forestående fødsel, herunder fødslens faser, muligheder for smertelindring, partnerens rolle, mulige komplikationer og angst for at briste i mellemkødet.

Måske har du også spørgsmål til den første tid efter fødslen. Eksempelvis det at blive en familie, det nyfødte barn og etablering af en vellykket amning. Måske har du brug for vejledning i forhold til hvad du bør være opmærksom på efter fødslen, og hvad du selv kan gøre for at få en så tryg og ukompliceret amme-opstart som muligt.

Hvornår

Konsultationen er for dig, der er gravid i uge 15-40.

Husk at medbringe din vandrejournal.

Varighed og pris

Jordemoderkonsultationen varer 1 time og koster 700 kr.

Bestil en ledig tid ved at sende en mail til info@jordemoderanneriis.dk eller ring på tlf. 26191293.

Hjemmebesøg

Vil du spare køreturen hen til jordemoderklinikken? Så har du mulighed for at bestille en jordemoderkonsultation, gravidmassage, akupunkturbehandling eller en af jordemoderklinikkens øvrige behandlinger som et hjemmebesøg. Jeg kommer hjem og medbringer alt der skal bruges til behandlingen. 
*Ved hjemmebesøg pålægges et gebyr på 250 kr. samt et kørselstillæg på 6 kr. pr. km. 
      

Kontakt mig

Har du lyst til at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller send en mail i dag!

© Jordemoder Anne Riis.  All rights reserved. 2023