Efterfødselsmassage til mødregrupper

Suveræn selvforkælelse i en tiltrængt tid

Kender du andre nybagte mødre der måske ligesom dig kunne have glæde af en afslappende og afstressende efterfødselsmassage – lidt mor-kvalitetstid om man vil?

Så har du og dine veninder eller måske din mødregruppe nu mulighed for at få ca. 35-40 min. massage hver med udgangspunkt i jeres individuelle behov, mens I skiftes til at passe hinandens børn. En enestående mulighed for at man som nybagt mor kan få et lille pusterum med tid til selvforkælelse i fred og ro, mens man får sit barn passet af andre. 

Jeg kommer hjem til en af jer og medbringer massagebriks, puder, lagner og massageolie.

Alternativt er I også velkommen til at komme i jordemoderklinikken. Mens en af jer får massage, kan de resterende mødre hygge sig med børnene i de tilstødende lokaler eller gå en tur i den skønne omkringliggende natur. 

Pris

475 kr. pr. person (ved min. 3 pers.)*.

* Kørsel mere end 5 km fra klinikken påregnes et kørselstillæg på 5 kr. pr. km.

Gebyr for hjemmebesøg: 250 kr. 

I er meget velkomne til at tage kontakt ved praktiske spørgsmål eller for bestilling af tid ved at sende en mail til info@jordemoderanneriis.dk eller ringe på tlf. 26191293.

Kontakt mig

Har du lyst til at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller send en mail i dag!

© Jordemoder Anne Riis.  All rights reserved. 2023