Modnende akupunktur

Fødselsmodnende akupunktur

Fødselsmodnende akupunktur er til dig, der er gravid i uge 37-42, og som gerne vil minimere risikoen for en medicinsk igangsættelse. Modnende akupunktur er ikke en igangsættelse af fødslen. Det er derimod en metode til at fremme succesraten for en spontan igangsættende fødsel, og således forebygge en medicinsk igangsættelse. Ved modnende akupunktur forberedes kroppen til at gå spontant i fødsel, idet stimulation af kroppens medianbaner medfører en bedre balance og harmoni, så fødslen kan gå i gang naturligt.

En behandling med modnende akupunktur gives altid i forlængelse af en indledende jordemoderkonsultation, hvor der foruden en samtale omkring graviditetens forløb og vurdering af dit generelle helbred også vil være en klinisk undersøgelse. Her mærker jeg på din mave for at vurdere, hvordan dit barn ligger i livmoderen, vurdere størrelsen på barnet og naturligvis lytte hjertelyd.

For yderligere information eller spørgsmål omkring behandling med akupunktur er du altid velkommen til at tage kontakt.

Hvornår

Modnende akupunktur tilbydes til gravide i terminsperioden fra graviditetsuge 37+0 til 42+0.

For bedste effekt anbefales modnende akupunktur en gang ugentligt fra graviditetsuge 37+0 og efter uge 40+0 to-tre gange ugentligt.

Varighed og pris

Første behandling varer 80 min. inkl. indledende jordemodersamtale.

Pris: 700 kr.

Efterfølgende behandlinger varer 60 min. inkl. indledende jordemodersamtale og koster 550 kr.

Bestil en ledig tid ved at sende en mail til info@jordemoderanneriis.dk eller ring på tlf. 26191293.

Kontakt mig

Har du lyst til at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller send en mail i dag!

© Jordemoder Anne Riis.  All rights reserved. 2023