Om jordemoder Anne Riis

Jeg brænder for at give jer en tryg graviditet og en god start på barselstiden med udgangspunkt i jeres behov, og hvad der føles rigtigt for jer

Jeg er uddannet jordemoder i januar 2012, og har sidenhen arbejdet med gravide, fødende og barslende kvinder og familier indenfor det offentlige på Regionshospitalet Viborg, Thisted sygehus og Sørlandet sykehus i Kristiansand, Norge.

Jeg har fulgt gravide gennem deres graviditet i jordemoderkonsultationen og afholdt fødsels- og familieforberedelse for adskillige kommende forældre. Jeg har været med til mange fantastiske fødsler, både normale og komplicerede og hjulpet nybagte mødre og familier til en vellykket ammeetablering. Endvidere har jeg haft efterfødselssamtaler med de par, der har haft behov for at få talt graviditets- og fødselsforløbet igennem, for at kunne sætte et punktum og begynde på livet som en familie. Alle forløb har været særlige og helt unikke på hver sin måde.

Jeg elsker jordemoderfaget, og føler mig utrolig heldig og meget privilegeret hver gang jeg er med til at opleve de største øjeblikke i folks liv, nemlig graviditeten og fødslen af deres børn, hvor en familie skabes. At få lov til at være tæt på og opleve kvinder blive mødre og mænd blive fædre og tilsammen blive forældre er helt fantastisk og meget stort.

 

Udover uddannelsen som jordemoder har jeg sidenhen uddannet mig indenfor akupunktur, massage og rebozo rettet mod gravide, fødende og barslende. Senere har jeg er blevet uddannet gravidyogainstruktør og afholder nu løbende fødselsforberedende gravidyoga forløb. Senest har jeg gennemført IBCLC uddannelsen, som står for International Board Certified Lactation Consultant  – altså er jeg nu internationalt certificeret ammekonsulent med specialuddannelse i amning.

Privat bor jeg med min mand og vores dejlige to børn i Bjørndrup, som ligger lige udenfor Nykøbing Mors. 

Det er også her, jeg har min klinik, hvor jeg tilbyder jordemoderydelser både i graviditeten og efter fødslen. Det være sig ekstra jordemoderkonsultationer som supplement til det offentlige tilbud, gravidmassage, rebozomassage, akupunktur, gravidyoga, efterfødselssamtale, efterfødselsmassage og ammevejledning.

Alle ydelser foregår enten i jordemoderklinikken eller hjemme hos dig.

Jeg er medlem af jordemoderforeningen.

Kontakt mig

Har du lyst til at høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller send en mail i dag!

© Jordemoder Anne Riis.  All rights reserved. 2023